SKAL DU VÆRE VORES NYE

FORHANDLER

Vi tror på fremtiden bør grundlægges af bæredygtige, kvalitetsbevidste valg – og fravalg, hvorfor alle vores styles er skabt ud fra en “slow-fashion” tilgang til design. Og hvis du ønsker at være med på rejsen, så kan vi garantere dig kvalitetsbevidste produkter, hvor der er gjort op med giftige kemikalier, tekstilfarvning og andre foruroligende processer forbundet med “fast-fashion” tendenser.

Vi er ikke kun nørdet omkring vores design – og produktionsprocesser, men gør ligeledes en dyd ud af at være om vores forhandlere. Og hvis du er kunde hos os, ønsker vi ikke, at vores produkter kan købes i din nabobutik. Er du interesseret i at blive forhandler af vores bæredygtige produkter, så skrive endelig en mail eller giv os et kald, så vi kan komme frem til den bedste løsning muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!

Showroom

Vi har showroom i hjertet af Silkeborg på Tværgade 17, 8600 Silkeborg, Danmark. Du er meget velkommen til at besøge os i de kirkelige omgivelser, hvor livslange historier mødes.

Skriv gerne

Skal din butik også prydes af bæredygtige, slow-fashion styles, så tøv ej med at kontakte os. Vi kan kontaktes på: info@cofur.dk, hvor vi bestræber os på at svare indenfor få hverdage.

Eller giv os et kald

Du er selvfølgelig også meget velkommen til at give os et kald, hvis dit næste indkøb skal være ansvarligt og bæredygtigt mode. Du kan blot ringe til vores hovedkontor: +45 40 80 33 14.