BESØG ÉN AF VORES TO

SHOWROOMS

Er du eksisterende forhandler? Eller ønsker du at forhandle bæredygtigt, unika-varer fra COFUR Denmark? Så kan vi nu tilbyde en skræddersyet løsning, hvor du, i ro og eget tempe, kan gå på opdagelse i vores bæredygtige designunivers. Vi har fortsat showroom i Silkeborg, som ugentligt opdateres, så du ved hvert besøg kan se de nyeste trends og vores seneste designs. Er du derimod bosat på sjælland, kan vi nu stolte fortælle, at vi har fået showroom i Karlslunde. Her vil vi være hver 4-6 uge, hvor du kan håndplukke en masse skønne styles til din butik.

Silkeborg

Vi byder velkommen i vores kirkelige omgivelser i hjertet af Silkeborg, hvor du kan se, mærke og prøve silkens fantastiske kvalitet. 

Vi er dagligt i showroomet i Silkeborg. Kontakt os dog gerne forinden et besøg, så vi kan sikre os, at showroomet er booket til dig.

Tværgade 17, 8600 Silkeborg, Danmark

Karlslunde

Du kan også besøge vores nye showroom i Karlslunde, hvor der er mulighed for at se, mærke og prøve silkens fantastiske kvalitet. 

Vi vil kun være i showroomet i Karlslunde udvalgte dage. Så kontakt os gerne og hør, hvornår du kan besøge vores silkeunivers næste gang.

Svejsegangen 3, 2690 Karlslunde,  Danmark