BESØG ÉN AF VORES TO

SHOWROOMS

Er du eksisterende forhandler? Eller ønsker du at forhandle bæredygtigt, unika-varer fra COFUR Denmark? Så kan vi nu tilbyde en skræddersyet løsning, hvor du kan gå på opdagelse i vores bæredygtige designunivers. Vi har vores primære showroom i Silkeborg, som løbende opdateres, så du ved hvert besøg kan se de nyeste trends og aktuelle styles. Såfremt du er bosat på Sjælland, kan vi tilbyde besøg efter aftale i vores showroom i Roskilde hvor vi kommer et par dage om måneder, hvor du kan håndplukke en masse skønne styles til din butik.

Silkeborg

Vi byder velkommen i vores kirkelige omgivelser i hjertet af Silkeborg, hvor du kan se, mærke og prøve silkens fantastiske kvalitet. 

Vi er dagligt i showroomet i Silkeborg. Kontakt os dog gerne forinden et besøg, så vi kan sikre os, at showroomet er booket til dig.

Tværgade 17, 8600 Silkeborg, Danmark

Roskilde

Du kan også besøge vores showroom i Roskilde, hvor der er mulighed for at se, mærke og prøve silkens fantastiske kvalitet. 

Vi vil kun være i showroomet i Roskilde udvalgte dage. Så kontakt os gerne og hør, hvornår du kan besøge vores silkeunivers næste gang.

Københavnsvej 261, 1. sal, 4000 Roskilde,  Danmark